خبر و ترفند روز

خبر و ترفند های روز را اینجا بخوانید!

چگونه BeReal را حذف کنیم

آیا می خواهید یک پست را از BeReal حذف کنید؟ در اینجا چگونه است.

آیا تا به حال برای گرفتن BeReal عجله کرده اید و آنقدر بد بوده که بخواهید آن را حذف کنید؟ همچنین گرفتن BeReal به صورت تصادفی یا اشتباهات دیگری که می خواهید حذف کنید آسان است.

آیا می توانید یک پست BeReal را حذف کنید؟ حذف BeReal همیشه ساده نیست و دلیلی برای آن وجود دارد. این برنامه نمی‌خواهد افرادی که پست‌هایشان را حذف کرده و دوباره می‌گیرند، عکس «عالی» را دریافت کنند. بالاخره این خیلی واقعی نیست. اما در صورت نیاز، در اینجا نحوه حذف پست BeReal آورده شده است.

چگونه BeReal خود را حذف کنیم

بسیاری از مردم نمی‌دانند که می‌توانید پست‌های BeReal خود را حتی پس از اینکه قبلاً پست کرده‌اید حذف کنید. شما فقط می توانید جدیدترین BeReal خود را حذف کنید، به این معنی که نمی توانید آنها را از خاطرات BeReal خود حذف کنید. در اینجا نحوه خلاص شدن از شر پست BeReal در مراحل مختلف آورده شده است…

قبل از ارسال

اگر BeReal خود را گرفته اید اما هنوز آن را پست نکرده اید، حذف آن ساده است. فقط روی نماد X در سمت راست بالای عکس ضربه بزنید تا آن را حذف کنید. سپس، می‌توانید BeReal خود را دوباره بگیرید. دوستان شما با ضربه زدن بر روی آن و مشاهده تعداد دفعات مجدد می‌توانند متوجه شوند که BeReal خود را دوباره گرفته‌اید.

گرفتن BeRealBeReal بعد از Retake

حذف BeReal پس از ارسال

اگر قبلا BeReal خود را پست کرده اید، همچنان می توانید با دنبال کردن این مراحل آن را حذف کنید:

  1. روی سه نقطه کنار زمان زیر BeReal ضربه بزنید
  2. روی گزینه ها ضربه بزنید
  3. روی Delete my BeReal ضربه بزنید.
  4. انتخاب کنید چرا می خواهید حذف کنید، روی بله، مطمئن هستم ضربه بزنید.
  5. روی Delete ضربه بزنید.
مطلب مرتبط:   کلاهبرداری های CryptoRom چیست و چگونه می توانید ایمن بمانید؟

منوی آمار BeRealمنوی گزینه های BeRealمنوی حذف BeRealحذف BeReal

چرا باید (یا نباید) BeReal خود را حذف کنید؟

تمام هدف BeReal این است که خود واقعی خود را در لحظه نشان دهید، بنابراین بهتر است از ویژگی حذف بیش از حد استفاده نکنید. با این حال، اگر BeReal که پست کرده‌اید حاوی اطلاعات شخصی در عکس مانند آدرس یا شماره تلفن شما باشد، احتمالاً برای اهداف ایمنی باید آن را حذف کنید. همچنین ممکن است بخواهید BeReal حاوی اطلاعات حساس یا شخصی دیگران را حذف کنید. این اغلب زمانی اتفاق می افتد که عکس BeReal شما شامل صفحه کامپیوتر یا میز شما باشد، جایی که ممکن است این اطلاعات نمایش داده شود.

اگر BeReal شما حاوی محتوایی است که BeReal به کاربران توصیه می کند در شرایط خدمات خود گزارش دهند، باید آن BeReal را نیز حذف کنید.

اگر BeReal خود را دوست ندارید زیرا در آن کامل به نظر نمی رسید یا فقط به این دلیل که خسته کننده است، می توانید آن را حذف کنید، اما توصیه نمی شود. این نوع حذف، هدف برنامه BeReal را نادیده می‌گیرد و باعث می‌شود نمایه شما اعتبار کمتری داشته باشد. و به یاد داشته باشید، شما فقط می توانید BeReal را که یک بار در روز پست کرده اید حذف کنید.

BeReals خود را عاقلانه حذف کنید

BeReal به معنای کامل نبودن است، بنابراین اگر عکس شما بی عیب و نقص نیست استرس نداشته باشید! از آن لذت ببرید و یاد بگیرید که چگونه ظاهر خود را در لحظه دوست داشته باشید. با پیمایش در BeReals دوستان خود یا در برگه Discovery، احتمالاً متوجه خواهید شد که BeReals بسیاری از افراد نیز هر بار عالی نیستند!

مطلب مرتبط:   3 تغییر در TikTok Live