خبر و ترفند روز

خبر و ترفند های روز را اینجا بخوانید!

چگونه یک پست اینستاگرام را فقط با “دوستان نزدیک” به اشتراک بگذاریم

اکنون کنترل بیشتری روی اینکه چه کسی پست‌ها و حلقه‌های اینستاگرام شما را خواهد دید، دارید.

اینستاگرام اکنون از اشتراک گذاری پست ها و حلقه ها فقط با دوستان نزدیک شما پشتیبانی می کند. این بدان معناست که می‌توانید بدون ایجاد یک حساب کاربری جداگانه یا خصوصی کردن نمایه خود، تماشای محتوای شما را محدود کنید. این راهنما به شما نشان می دهد که چگونه این کار را انجام دهید.

چگونه یک پست اینستاگرام را فقط با دوستان نزدیک خود به اشتراک بگذارید

مشابه آنچه هنگام اشتراک‌گذاری استوری با دوستان نزدیک دریافت می‌کنید، اشتراک‌گذاری یک پست با دوستان نزدیک نیازمند این است که ابتدا یک لیست دوستان نزدیک در اینستاگرام ایجاد کنید. برای انجام این کار می توانید به Profile > Menu icon > Close Friends بروید. در آنجا می توانید افراد را از لیست خود اضافه یا حذف کنید.

هنگامی که لیست خود را آماده کردید، می توانید با دنبال کردن این مراحل، یک پست یا یک حلقه را فقط با دوستان نزدیک خود به اشتراک بگذارید:

آپلود پست در اینستاگرامگزینه مخاطب برای پست اینستاگراماسکرین شات از گزینه ارسال مخاطبین دوستان نزدیک در اینستاگرام

  1. روی نماد مثبت در پایین صفحه ضربه بزنید و نوع پستی را که می خواهید ایجاد کنید (عکس، ویدیو یا حلقه) انتخاب کنید.
  2. پست خود را طبق معمول ویرایش کنید. فیلترها، برچسب‌ها و غیره را اضافه کنید، سپس روی Next ضربه بزنید.
  3. روی Audience ضربه بزنید، Close Friends را انتخاب کنید و روی Done ضربه بزنید.
  4. روی اشتراک گذاری ضربه بزنید تا محتوای خود را فقط برای دوستان نزدیک خود ارسال کنید.

پست یا حلقه شما اکنون فقط برای افرادی که در لیست دوستان نزدیک شما هستند قابل مشاهده خواهد بود. دوستان نزدیک نمی توانند پست را در استوری خود به اشتراک بگذارند و نمی توانند پست را با افرادی که در لیست دوستان نزدیک شما نیستند به اشتراک بگذارند. اشتراک‌گذاری پیوند پست با شخص دیگری، پست غیرقابل دسترس برای گیرنده نمایش داده می‌شود.

مطلب مرتبط:   آیا می توانید ببینید چه کسی ویدیوهای TikTok شما را مشاهده کرده است؟

چرا ممکن است بخواهید یک پست را با یک مخاطب خصوصی به اشتراک بگذارید؟

اشتراک گذاری پست ها فقط با دوستان نزدیکتان می تواند به شما کمک کند تا تجربه ای صمیمی تر و جذاب تر در اینستاگرام ایجاد کنید. می‌توانید محتوای شخصی، سرگرم‌کننده یا انحصاری‌تر را به اشتراک بگذارید و از توجه ناخواسته، انتقاد یا هرزنامه‌های غریبه‌ها یا ربات‌ها اجتناب کنید.

می‌توانید از آن برای اشتراک‌گذاری محتوای شخصی یا حساسی که نمی‌خواهید همه آن‌ها را ببینند، لحظات مفرح یا احمقانه، محتوا یا پیشنهادات انحصاری و سایر محتوایی که می‌خواهید مخاطبان محدودی داشته باشد، به اشتراک بگذارید. ویژگی ارسال دوستان نزدیک، حریم خصوصی شما را بدون نیاز به خصوصی کردن حساب اینستاگرام خود افزایش می دهد.

کنترل کنید چه کسی می تواند پست های اینستاگرام شما را ببیند

اینستاگرام ویژگی Close Friends خود را برای پشتیبانی از اشتراک‌گذاری پست‌ها و حلقه‌ها فقط با دوستان نزدیک خود گسترش داده است و به شما حریم خصوصی و انعطاف‌پذیری بیشتری در پلتفرم می‌دهد. می توانید یک لیست دوستان نزدیک ایجاد کنید و انتخاب کنید که چه کسی می تواند محتوای شما را هر زمان که چیزی پست می کنید ببیند. به این ترتیب، می توانید آنچه را که برای شما مهم است با افرادی که بیشترین اهمیت را دارند به اشتراک بگذارید.